Personal - Linnétandvården

Vi som arbetar här

Ingrid Silva

Leg. Tandläkare/Klinikchef

Tog examen från Tandläkarutbildningen på Odontologen i Göteborg år 2010.
Efter examen arbetade hon på Folktandvården Styrsö och Hjällbo, därmed fick hon en bred kompetens. Har alltid varit intresserad av kirurgi och forskar på Käkirurgen i Göteborg. Blev klinikchef på Linnétandvården 2012. Hon har utvecklat klinikens kompetens och fått den till en modern och trivsam arbetsplats. På fritiden umgås hon med sin familj.

Ines Werczynska

Leg. Tandläkare

Mammaledig tills vidare

Tog examen från tandläkarutbildningen i januari 2015. Jobbade efter det på Folktandvården Topas och Lillhagens tandklinik. Artbetar på Linnétandvården från augusti 2019. Tycker om variationen som allmäntandvården ger.
På fritiden tycker hon om att träna, åka skidor, umgås med vänner och spela golf.

Yvonne Widegren

Tandsköterska

Utbildad tandsköterska sedan 1977. Är en väldigt mångsidig sköterska som assisterar vid behandlingar men har även egna patienter.
Har många års erfarenhet och tycker om att följa med i utvecklingen inom tandvården.
Älskar att träffa nya människor och har väldigt god hand med patienterna.
På sin fritid så brukar hon sticka och har även börjat med golf.

Pernilla Johansson

Tandhygienist

Awaz Daliwi

Tandsköterska

Vi välkomnar vår nya tandsköterska Awaz Daliwi. Vi är så glada att ha dig här i vårt team. Awaz håller järnkoll på sterilen och ser till att det aldrig fattas någonting på rummen. På fridtiden älskar hon att umgås med sina döttrar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.