Personal - Linnétandvården

Vi som arbetar här

Ingrid Silva

Leg. Tandläkare/Klinikchef

Tog examen från Tandläkarutbildningen på Odontologen i Göteborg år 2010.
Efter examen arbetade hon på Folktandvården Styrsö och Hjällbo, därmed fick hon en bred kompetens. Har alltid varit intresserad av kirurgi och forskar på Käkirurgen i Göteborg. Blev klinikchef på Linnétandvården 2012. Hon har utvecklat klinikens kompetens och fått den till en modern och trivsam arbetsplats. På fritiden umgås hon med sin familj.

Ines Werczynska

Leg. Tandläkare

Vår andra tandläkare Ines tog examen från Göteborgs universitet 2015 och har arbetat hos oss på Linnétandvården sedan 2019. Ines tycker om variationen som tandläkaryrket erbjuder, samt att ta god hand om våra tandvårdsrädda patienter. På fritiden tycker hon om att resa, samt umgås med familj och vänner.

Yvonne Widegren

Tandsköterska

Utbildad tandsköterska sedan 1977. Är en väldigt mångsidig sköterska som assisterar vid behandlingar men har även egna patienter.
 
Har många års erfarenhet och tycker om att följa med i utvecklingen inom tandvården.
Älskar att träffa nya människor och har väldigt god hand med patienterna.
 
På sin fritid så brukar hon sticka och umgås med släkt och vänner.

Pernilla Johansson

Tandhygienist

Pernilla har jobbat som tandhygienist sedan 2012 och älskar sitt yrke. Framför allt älskar hon att träffa både nya och gamla patienter. Hon är väldigt noggrann i sitt arbete och se till att patienterna förblir friska i munnen. Pernilla ansvarar också för tandblekningen och air flow. Pernilla jobbar i nära samarbete med tandläkarna Ingrid och Ines så är det nåt hon tycker tandläkaren måste titta på så får ni återkoppling direkt. Hon är alltid positiv och glad och hennes goda inställning smittar av sig på kliniken.

Carleen Francisco

Tandsköterska

Vår tandsköterska Carleen började hos oss hösten 2022 och har arbetat som tandsköterska sedan våren 2021. Hon har innan dess lång erfarenhet inom vården. Carleen tycker om att arbeta kliniskt på behandlingsrummet, framför allt med Invisalign, och ser till att patienterna känner sig väl omhändertagna. Tillsammans med tandläkare Ingrid tar hon hand om patienterna från början till slut så att ni uppnår ert Hollywood smile. Hon ansvarar också för sterilen och hygienrutinerna. På fritiden tycker hon om att shoppa och att umgås med sin familj.  

Sofia af Wetterstedt

Tandsköterska

Tandsköterska sedan 2017. Sofia älskar att träffa nya människor och har en otrolig social kompentens. Sofia har erfarenhet av att jobba med service då hon dessutom har jobbat som stylist i London. På kliniken hjälper hon till med all assistans på rummet allt ifrån en vanlig undersökning och även mer avancerade behandlingar. Hon ansvarar för receptionen så det är henne ni kommer att prata med när ni ringer eller mailar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.