Om oss - Linnétandvården

Om oss

Vi är team Linnétandvården och har funnits här på Linnégatan 5 sedan 2012. Verksamheten tog vi över från tidigare tandläkare Torsten Alegård. Sedan dess har vi utvecklats och genomfört en omfattande renovering av kliniken.

Vårt patientantal har ökat markant de senaste åren framförallt tack vare många fina rekommendationer, som vi är väldigt stolta över. Tack vare detta har vi utökat vår personal med många nya och trevliga medarbetare.

Vår hemlighet …

är ett avslappnat och genuint bemötande. Hos oss kan ni känna er väl omhändertagna.

Vi på Linnétandvården är väldigt måna om att erbjuda alla våra patienter optimal vård. Vårt mål är att våra patienter alltid ska känna sig delaktiga i sin behandling så att vi tillsammans kan göra det bästa för just dina tänder.

Alltid kostnadsförslag

Vi har även en hel del tandvårdsrädda patienter och fått mycket beröm för gott bemötande.
På vår klinik är vi väldigt noga med att patienten skall få med sig kostnadsförslag så att man alltid vet vad priset blir för behandlingen. Vår prislista hittar ni även här på hemsidan.

Vår personal

Vår personal har hög kompetens och är vana vid väldigt omfattande behandlingar. Hos oss gör vi det mesta inom tandvård, allt från lagningar, rotfyllningar till implantat och protetik. Samtidigt har vi nära sammarbete med alla specialiteter inom tandvård för att du skall känna dig trygg hos oss.

Vi har även en hel del tandvårdsrädda patienter och fått mycket beröm för gott bemötande.

På vår klinik är vi väldigt noga med att patienten skall få med sig kostnadsförslag så att man alltid vet vad priset blir för behandlingen.
Vår prislista hittar ni även här på hemsidan.

boka tid icon 2

Boka tandläkartid

Vi har tid för dig och dina tänder. Boka tid redan idag.
Personal icon

Vårt tandvårdsteam​

Möt medlemmarna i vårt team. Trevlig personal för att du och dina tänder ska må bra.
estetisk tandvård icon

Estetisk tandvård​

Vi hjälper dig få det leende du drömmer om. Kontakta oss för gratis konsultation.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.