Estetisk tandvård för dig i Göteborg med drömmen om det perfekta leendet

Missfärgningar på tänderna kan orsakas av en rad olika faktorer. Bland annat så kan sådant vi äter och dricker vara en bidragande orsak. Läsk, te, kaffe och rödvin är här några exempel på drycker som kan skapa missfärgningar. Om man använder tobak dagligen kan också det öka risken samtidigt som det finns genetiska faktorer som spelar in. Vi människor har naturligt olika färg på våra tänder och många kan också märka av hur de successivt mörknar med åren. Detta till följd av att tandens emalj tunnas ut så att tandbenet blir mer synligt, vilket har just en gulare nyans än själva tanden.

Med lång erfarenhet och stor kompetens hjälper vi dig att rätta till dina tänder så att du blir stolt över ditt leende. Detta uppnår vi genom bland annat skalfasader, tandreglering och tandblekning.

Det är aldrig för sent att få leendet du drömt om.

Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

För ett vitare leende

De genetiska faktorerna kan man inte påverka, men det går att förbygga uppkomsten genom väl valt levnadssätt. Undvik den mat och dryck som ökar riskerna liksom tobak i alla dess former. Skulle det redan vara försent kan i många fall missfärgningarna enkelt åtgärdas med hjälp av tandblekning. En behandling som kommit att bli allt mer efterfrågad under de senaste åren. Det går att bleka hela tandrader eller bara enstaka tänder och behandlingen passar de allra flesta som önskar ett filmstjärneleende.
Viktigt att känna till är dock att slutresultatet av en tandblekning kan variera beroende på följande faktorer:

  • Hur omfattande missfärgningarna är
  • Hur länge de funnits på tänderna
  • Tandens naturliga ursprungsfärg

Boka din tandblekning hos oss i Göteborg

Upplever du som bor i Göteborg problem med missfärgade tänder? Kontakta oss så bokar vi tid för en individuell bedömning utifrån förväntningar och förutsättningar. Under vårt första möte genomför vi en grundlig undersökning av dina tänder följt av en individuell bedömning. Syftet är att hitta den bäst lämpade metoden för just dina tänder och det resultat som du hoppas kunna uppnå. Vid mindre missfärgningar kan det räcka med en behandling, men ofta behöver man återkomma för att uppnå fullgott resultat. Något vi går djupare in på under din konsultation.

Du kan antingen ringa oss på eller så fyller du i vårt kontaktformulär och låter oss kontakta dig inom kort.

Före/efter bilder

boka tid icon 2

Boka tandläkartid

Vi har tid för dig och dina tänder. Boka tid redan idag.
Personal icon

Vårt tandvårdsteam​

Möt medlemmarna i vårt team. Trevlig personal för att du och dina tänder ska må bra.
estetisk tandvård icon

Estetisk tandvård​

Vi hjälper dig få det leende du drömmer om. Kontakta oss för gratis konsultation.