Kostnadsfri undersökning

Vill du göra en undersökning av dina tänder hos oss? Som ny patient hos oss får du ett välkomsterbjudande! Vi genomför en kostnadsfri undersökning på dig för att se hur dina tänder mår. Detta gäller endast dig som inte har varit hos oss tidigare och som är folkbokförd i Sverige.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster. Dels har vi allmäntandvård, där vi genom en årlig tandkontroll kan förebygga problem om de behandlas i god tid. Detta är ett bra sätt att bygga upp en grund för god munhälsa.

Vi har även estetisk tandvård. Om du vill ändra något med dina tänder, till exempel missfärgningar eller tandreglering, kan vi hjälpa dig med detta.

Vi erbjuder även invisaligin, det populära sättet att reglera sina tänder på. Hos oss får du en kostnadsfri konsultation om du funderar på om invisaligin är något för dig.

Välkommen till Linnétandvården, boka en kostnadsfri undersökning hos oss idag!

Kostnadsfri undersökning för dig som ny patient

Vi erbjuder en kostnadsfri undersökning för alla patienter som är nya hos oss och som är folkbokförda i Sverige. Vi undersöker hur dina tänder mår idag och om det finns något som behöver åtgärdas. Vi rekommenderar alla att regelbundet besöka en tandläkare, så att små problem kan upptäckas och behandlas i god tid. Hos oss hittar du en mängd olika tjänster, alltifrån allmäntandvård och estetisk tandvård till tandreglering genom invisaligin. Vi erbjuder även insättning av tandimplantat som utförs av erfarna tandläkare.

Välkommen till oss på Linnétandvården, boka en kostnadsfri undersökning hos oss redan idag!

Boka en kostnadsfri undersökning hos Linnétandvården!

Om du aldrig har varit hos oss tidigare och är folkbokförd i Sverige kan vi erbjuda dig en kostnadsfri undersökning. Då går vi igenom hur din munhälsa är i dagsläget och vad du kan göra i behov av förbättring. Att ta hand om sina tänder är en bra investering i tid, och vi kan hjälpa dig oavsett vad du känner att dina tänder är i behov av.

Vi har en mängd olika tjänster, nedan listar vi tre olika sätt du kan få hjälp hos oss på:
- Allmäntandvård - Genom att en gång per år besöka oss kan du bygga upp en bra grund till god munhälsa. På det sättet kan vi i tid upptäcka om det är något som behöver behandlas. - Estetisk tandvård - Önskar du ändra utseendet på dina tänder kan vi hjälpa dig med detta.

Välkommen att boka en kostnadsfri undersökning hos oss!
boka tid icon 2

Boka tandläkartid

Vi har tid för dig och dina tänder. Boka tid redan idag.
Personal icon

Vårt tandvårdsteam​

Möt medlemmarna i vårt team. Trevlig personal för att du och dina tänder ska må bra.
estetisk tandvård icon

Estetisk tandvård​

Vi hjälper dig få det leende du drömmer om. Kontakta oss för gratis konsultation.