Nytt leende med Invisalign

Oavsett om du har korsbett, underbett, glest eller trångt mellan tänderna eller ett öppet bett, passar Invisalign för dig. Metoden förändrar alla leenden, oavsett önskemål. Det är aldrig för sent att rätta till sina tänder. Invisalign med sin unika flexibilitet passar perfekt som tandreglering för vuxna.

Varenda funktion i systemet Invisalign är utformad för att ge dig leendet du förtjänar. Miljontals patienter har förändrat sina liv med de avtagbara nästan osynliga tandregleringsskenorna, som flyttar dina tänder en liten bit i taget. Varsamt, effektivt och precist.

Eftersom skenorna är genomskinliga och nästan osynliga, kommer du kunna fortsätta leva precis som vanligt. Dessutom är de avtagbara, så att du kan borsta tänderna och använda tandtråd utan några som helst problem.

Det är individuellt hur länge du behöver använda Inivisalign. Din tandläkare tar fram en behandlingsplan anpassad för dig och avgör hur ofta som skenan byts ut. Det kan gå så fort som endast tre månader att få ett jämnare leende.

Priser för Invisalign

Lägsta nivån (om det gäller en mindre tandförflyttning) från 30.000 kr.
Medel-svårt fall (bedömning görs av Tandläkaren) mellan 40.000 kr och 60.000 kr.

Boka en kostnadsfri konsultation hos oss på Linnétandvården redan idag.

Läs gärna mer om Invisalign.

boka tid icon 2

Boka tandläkartid

Vi har tid för dig och dina tänder. Boka tid redan idag.
Personal icon

Vårt tandvårdsteam​

Möt medlemmarna i vårt team. Trevlig personal för att du och dina tänder ska må bra.
estetisk tandvård icon

Estetisk tandvård​

Vi hjälper dig få det leende du drömmer om. Kontakta oss för gratis konsultation.